AFWEERSYSTEEM

 

SONY DSC

Schüssslercelzouten kunnen naast goede voeding, voldoende beweging, rust, weinig stress etc.etc. een belangrijke rol spelen bij het in standhouden van een goed afweersysteem door versterking van het immuunsysteem.

Het belangrijkste zout in deze is Ferrum phosphoricum. Het heeft een gunstige invloed op beginnende ontstekingsprocessen, verse wonden ( papje maken en op de wond doen, naast orale inname ) en op kinderziektes die zich in het beginstadium bevinden. Bij de eerste tekenen van ziekte of verkoudheid nemen we gedurende één dag om het kwartier één tablet die we in de mond laten smelten. Eventueel  de volgende dag nog eens acht keer twee tabletten.

Ferr.ph. kan ook ca. gedurende zes weken preventief worden ingenomen. Om het effect te versterken kunnen we naast ferr.ph. de volgende zouten toevoegen die we ook zes weken nemen en wel in de dosis van drie maal twee tabletten per dag: Kalium phosphor, Magnesium phosphor en Natrium chloride. Ferr.ph. is een bestanddeel van de rode bloedlichaampje. Het bindt zuurstof in de rode bloedlichaampjes waardoor dit tot de cellen kan worden getransporteerd. Naast dat het ons immuunsysteem versterkt geeft het ook meer zelfvertrouwen en daadkracht!

Veel mensen hebben in de winter last van een droge, gebarsten huid ( vooral handen). De middelen Calcium fluor en Silicea geven vaak soelaas.

U kunt reageren via het blog propstra-homeopathie.nl  of u belt mij 06-53456597

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *